Helgen

ja nu är det söndag igen helgen går fan alldeles för fort i bland.

i fredags kväll var vi och bowlade med Linus och magda det var faktis riktigt kul att göra något annat, för annars blir det ofta att man är på hemma planen.

efteråt skulle vi äta på macdonalds eller hur det nu stavas, i alla fall så sitter vi där ich äter och det kommer in ett gäng killar med två tjejer, ena tjejen sitter med killarna och den andra sitter vid ett annat bort två meter i från med en kille. dom håller väl på att reta denna tjej så hon säger till att dom ska sluta för det är inget roligt och att hon hade världens PMS humör. Men hallå vi sitter faktis på macdonalds där det var mycket folk, hon kunde lika gärna tala om att hon gick runt med en tampong. snacka om att dagens ungdomar gör allt för att få uppmärksamhet i dag på ett eller annat sett.

Lördag tog vi färden mot östersund igen fast denna gången med marie och anna, casper och anna skulle få prova hur det var att leka på djungelhuset.

det var mycket uppskattat av barnen men jag själv tycker bättre om drakborgen i sundsvall, i sundsvall hade man mer uppsikt över barnen ja mycket bättre i alla fall.  det skulle vara perfekt att öppna något sådant här så behöver man inte åka tio mil varje gång man ska göra något kul. men en mycket trevlig lördag i alla fall.

Söndag novalie vaknade kl halv åtta så det var bara till att kliva upp gjorde kaffe gav henne medicin eftersom hon har öroninflamation men hon är mycket bättre sover som vanligt förutom dessa tidiga mornar :). Medans jag sitter här och skriver så har casper vaknat och kommit ner och så tar han filten sätter sig i soffan och så tittar han på mig och säger mamma ja, du är min älskling gud vad söt min prins är. Nej ska ta och göra lite frukost åt han nu.

Men ha en forsatt trevlig söndag för det ska jag försöka ha synd bara att det inte är någon sol.

Annonser

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Mariana
    Apr 03, 2011 @ 07:51:32

    Låter som du haft en underbar helg vännen! kram!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: