oroliga kvällar

varför vaknar min prinsessa  flera gånger på kvällen hon kan ju ej ha ont i örat längre eftersom sista dan på pencelinet var i dag.

andra kvällar sover hon från åtta på kvällen till halv åtta på morgonen, ganska konstigt skulle vilja krypa in i huvudet på henne och kolla vad som är fel, man tror att man kan nästan allt efter första barnet men gud vad man lurar sig själv. det är som man har fått första barnet igen för inget stämmer.

Börjar få lite i ordning här hemma, det händer lite grejor så det är skönt casper fick en mindre säng idag och sncka om att han vart överlycklig och jag vart mycket njöd för han har mycket större lek yta på rummet sitt nu. men även fast att han vart så glad så slutade det med att han somnade i mammas och pappas säng. ska snart ta och byta plats på han så han hammnar på sitt rum igen och att jag kan lägga mig för att sova.

Mattis han håller på att bygga garderob i källaren så i morgon när den blir klar då försvinner sängkläderna och gardinerna från alla andra platser in i gömman det ska bli otroligt skönt 🙂 me very happy. Jag ska även ta och fortsätta att kratta bort all löv på tomten det blir så himla fint när det är klart. Nej gott folk nu ska jag ta och krypa i kojs.

dream sweet

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: