skitväder

snacka om att jag vart väldigt less i morse när jag klev och såg hur det snöade med blandat regn, ursch vill inte detta väder mer.

Men och andra sidan fick jag mycket gjort här hemma vek tvätt har tvätta ny tvätt dammsugigt ska ta golven sen i kväll när mina barn sover tänkte jag, gjorde pärbullar till middag och nu sitter jag och dricker en kopp kaffe.

min äldsta syster fyller 36 år idag känns faktist trist att vi bor så långt ifrån varandra för det hade ju smakat gott med sånt där kaffe, hon har fått en sån där kaffe maskin jag vill oxå ha en.

det verkar som om man får vara hemma hela sommaren för det verkar för vissa omjögligt att skola in min prinsessa imaj efter att hon fyllt ett, är så jävla less tänk om jag hade haft en tjänst att gå tillbaka till vad hade dom gjort då stått där och gapat som små fågel ungar. Men men det är väl sånt här livet går ut på massa tjat och prövningar men det är fan inge kul och vissa behöver bara knäppa med fingret så får dom allt. Inte för att jag vill ha allt men nån jävla gång måste det bli lätt tycker man eller??

om det ändå kunde sluta blåsa så hade man kanske kunnat tagit en kvälls prom för det hade varit skönt 🙂

trevlig kväll 🙂

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. emma
  Apr 07, 2011 @ 17:31:29

  vi hade också sökt dagisplats i maj, men då fick inte plats på himlavalvet, så ville vi ha plats där får vi vänta tills juni! suck 😦

  Svara

  • janssonsblogg
   Apr 10, 2011 @ 12:25:39

   jo men jag har endå casper där redan och jag förlorar massa jobb, får jag inte plats i maj då kan jag lika gärna vara hemma denna sommar oxå känner jag.
   fattar bara inte varför det ska vara så himla struligt 😦

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: