underbara söndag eller inte

Ja då var det söndag igen själv har man varit uppe sen halv nio med skrutt, stora prinsen sover hos momma carin. Hela jävla lördagen så blåste det och tro inte att det vart bättre idag nej för då tog det och regnade. det ända positiva med detta är att att snön försvinner för den om något är jag trött på.

Helgen har varit sådär har ej funnits så mycket att göra casper fick ett skrivbord så jag ska nog stöka lite på hans rum idag.

Just det jag är inte den som hinner skriva varje dag i min blogg hoppas at detta inte gör något, vill nämligen ha lugn och ro när jag ska sitta och skriva en massa eller bara några rader. Mitthumör går upp och ner hela tiden börja bli ganska trött på det med, gråter ganska mycket ibland och nej jag är inte med barn och kommer inte få fler heller hihbi. men jag kanske håller på att gå i väggen eller något vem vet hahahah.

Har oxå insett att jag känner mig ganska ensam här uppe faktist hur kul e det att prata i telefonen med alla skulle kunna vara skönt att bara ta barnen och åka och ta en kaffe men det är ju allt för långt just nu. nej hej då på en stund  det lär ju inte hända så mycket denna söndag heller eftersom vissa andra sover bort den 🙂

ps lite lister hade suttit fint ds

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: