underbara vår

ja nu börjar våren och jag hoppas att den håller i sig för det är skönt när man kan vara ute göra fint på tomten, gå promenader eller helt enkelt sitta och slappa med en kopp kaffe i handen.

igår var man på utvecklingsamtal och det gick bara bra prinsen är jätte duktig inga problem där, det kändes otroligt skönt eftersomhan inte är den bästa hemma jämt så känns det bra att han är det på dagis i alla fall :).

Novalie var och vägde sig i går och allt vara bara bra där med nu väger novis 10,2 och är bara 74 lång men ändå har hon storlek 86 konstigt tycker jag. Dom måste ju göra barnkläder mindre för stolek 74 hade hon för jätte länge sedan hihi.

Ja i dag är det fredag och man ska försöka röja här hemma men först ska jag ta en sväng upp till dalen för att fika lite och hämta casper som har sovit hos farmor, ja dom åker ner till stockholm i eftermiddag så det kommer bli tomt ett tag men dom kommer ju snart i gen hihihi :).

var på jobbet i går och hälsade på en sväng chefen undrade om jag kunde börja jobba nu men synd som det är kan jag ju inte det förns novis har börjat på dagis 😦 men det är inte långt kvar och jag tänkte ta på mig några kvällar i alla fall för mattis jobbar förmiddag från den andra maj så då är det ju inga problem att jobba kort kvällar 🙂 konstigt att man kan längta så himla mycket efter ett jobb hihih.

Nej på återseende kram

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: