fredagen den trettonde maj

hej allihoppa om det finns någon kvar.

vet inte riktigt vart jag ska börja men vi åkte till gotland för att fira påsk och överasska stora syster, hade det riktigt bra och mysigt och vädret var kanon vi hade 17,18 grader i skuggan sol varje dag helt otroligt igentligen hur man kan lyckats att få så fint väder så länge. Sen en sväng till stockholm där vi hälsade på mikaela och joakim och diza såååå klart, var en sväng till mormor och morfar sen upp på mammas grav la blommor där. Önskar att man kunde vara där varje dag och göra fint och så men det blir ju så svårt när man tog och flyttade långt upp i landet. Därför har jag bestämt att jag ska kremeras så det spelar ingen roll vart mina barn är så kan dom alltid gå till en minneslund om dom känner för det :).

En dag så tog vi och åkte ut till ljusterö där jag har bott sen jag var liten upp till nian, det var lite pirrit i början men sen gick det bra var utr och träffade en av mina barndomsvänner therese, hon och jag har upplevt mycket tillsammans men lite mindre nu eftersom vi bor så långt ifrån varandra. Saknar henne jätte mycket i alla fall och jag hoppas att kontakten kan bli bättre igen.

Sen äntligen på väg hem, men när vi verkligen kom hem var allt inte lika grönt och fint som det hade varit för oss. Här var man van vid sommaren och kommer hem till 4 grader kallt plus att det började snöa snacka om att man vart deppig.

Sen vart ju lilla prinsessan 1 år den 6 maj tiden går så himla fort så det inte är sant, snart inskolning på henne men det lär ju inte bli något problem alls. Och så börjar man jobba igen snart känns både jätte skönt och lite jobbigt och med jobbigt menar jag att man är inte van att kliva upp sex på morgonen direkt inte tidigare en kl åtta, men man kommer säkert in i den cirkeln med. ja sen har det inte hänt så mycket jo föresten lilla sessan har hunnit fått öroninflammation och ögoninflammation men hon börjar bli sig lik igen och hon avslutar kuren på söndag. Jag är inte så himla duktig på att skriva varje dag och nu har jag inte kunnat ibland får man bara inte det att gå ihop med två barn och på kvällarna är man så slut själv så då vill man bara titta på tv efter att man har diskat undan eftermaten lagt barnen vikt tvätt osv. men men thats life.

ska försöka skriva lite oftare kram kram på er

Annonser

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. Jessica Hessllund.
  Maj 13, 2011 @ 07:41:52

  Jaana , vad härligt att semestern gav er ett frisk pust in i vardagen, det behøver man bara ibland…Det med att kremeras var en god idé, du vet aldrig var dina barn vill befinna sig den dag du är borta. Och så behøver dem ikke känna dårligt samvete för att graven inte blir besökt så ofta som man kunde önska sig.
  Jag har bett Rico om det samma…Och varmen ska nog komma upp till er också..
  Jag tycker också att det är fantastisk att du och Terese har sett varandra, och har planer om att fortsätta, även om det kan bli svårt att få det till att hänga ihop. Och jag kan förstå dina känslor som du måste ha haft på väg ut till Ljusterö, det har ju inte altid varit dem bästa minnena…KRAMAR: Från en som älskar dig högt.<3<3

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: